Cassette

Kassette

Vandret: D25 x B107 x H37 cm

Lodret: D25 x B:37 x H107 cm

En kassette giver hygge og stemning. Samtidig er den praktisk, da den giver opbevaringsplads uden at tage gulvplads. Det kan også være hensigtsmæssigt at få visse ting uden for yngstes rækkevidde.

Bookcase1

Reol 1

L107 x D35 x H 45 cm

Multifunktion i top. Reol 1 kan anvendes på mange måder bl.a. som mediebord, bænk, sengebord og til opbevaring. Et møbel der altid kan anvendes og nemt flyttes dertil, hvor det skal bruges.

Plads til en reolbox. 

Bookcase2

Reol 2

L107 x D35 x H80 cm

En mobil rumdeler med meget opbevaringsplads. Den er nemt at flytte rundt på, når der er brug for gulvplads - eller der skal bygges hule. Den kan fikseres med bremse, når der er behov for det.

Plads til 2 reolboxe. 

Bookcase3

Reol 3

L107 x D35 x H114 cm

Den ultimative opbevaringsreol og rumdeler i ét. Når børnene er mindst er opbevarings af legetøj essentiel - og senere kan det være tøj og bøger.

Der er plads til 5 reolboxe. 

Bookcase boxes

Reolboxe

B33 x D33 x H33 cm

Holdbare kasser der passer perfekt til reolen, så minimeres støvet i at samle sig i kasserne. Kasserne kan tages ind og ud fra begge sider og sættes ind uanset, hvordan den vender. Der er filt til bunden, så de glider let ind og ud. Varianter: Hvidpigmenteret birk og hvidlakeret MDF