Concept

Junior Living® er et gennemarbejdet koncept af møbler og indretningsartikler til børn og unge. Et bredt udvalg af innovative produkter for juniorer som kombinerer funktion, form og farve så møblerne fungerer optimalt - både til piger og drenge i alle aldre.

Udviklingen af konceptet har taget udgangspunkt i børn og unges adfærd og behov i dag. Derfor er det muligt, at indrette værelset på en effektiv måde så det giver plads og muligheder til de mangeartede aktiviteter, som et værelse skal kunne rumme.

 

Multifunktion med fordele

Udformningen af møblerne tager udgangspunkt i børnenes behov i de forskellige legesituationer. Når møblerne kan anvendes på mange måder i forskellige situationer, giver det mulighed for flere aktiviteter. Ved at ét møbel løser flere opgaver, kræver værelset færre møbler - det giver mere ”luft” i rummet. Møblerne følger med behovsændringerne i takt med, at børnene bliver ældre.

Mobilitet med dimensioner

Mobile møbler giver mulighed for mange flere aktiviteter, da størrelsen af legearealet bliver mere fleksibelt. Når møblerne nemt kan flyttes, får værelset flere dimensioner og de indgår mere naturligt i legen - for eksempel som hule, dukkekrog eller spillehjørne.

Individualitet med muligheder

Et hvert barn udvikler sig og har sine helt egne ønsker for, hvordan ”drømmeværelset” skal se ud. De forskellige alderstrin byder på forskellige farver og forskellig stil. Junior Living skaber basisindretningen med stilrene og enkle produkter. Med ændring af vægfarven og få effekter kan et værelse fornys og forandres.

Kvalitet – det naturlige valg

Junior Living er det naturlige valg, når der skal indrettes børneværelse, for der er tænkt på det meste. Det er også sund fornuft for økonomien fordi Junior Living er kvalitetsprodukter, som anvendes i mange år. I kraft af det stilrene design, multifunktion og mobilitet kan produkterne anvendes til både det tidlige børneværelse og til junior loungen. Også hjemmekontoret eller andre af husets rum kan få glæde af de funktionelle møbler. I dag består Junior Living af to møbelserier og en tilbehørsserie; First Collection, Contrast og Chill Out.